Håravfall löser jag inte med olika schampon och balsam

Filed under: Okategoriserade — at 12:57 f m on fredag, november 23, 2012

På vintern så blir allt grått och kallt. Humöret, relationer, vädret och håret. Varför är det så att allting ska gå lite mer utför än vanligt när det blir mörkare? Man måste gå till frisören mer ofta som får sköta om håret så att det kan må bra. Jag har tyvärr gått med ett håravfall under många år utan att veta vad jag skall ta mig till. Frisören vet ingenting om detta heller utan pratar glatt om ditt och datt som är helt ointressant. Frisören har många förslag som skulle kunna hjälpa men jag tror nog det handlar mer om att de skall få sälja produkter än vad de är bra för egentligen. Krämer och dyra schampon kanske hjälper för tillfället, men inte för alltid. Mitt hår kommer inte må bra förrän solens strålar kommer fram och jag slutar leva i denna grotta som jag lever i på vintern. Dock så är det väl trevligt att få håret omskött och tillfixat, känns lite lyxigt i vinter mörkret.

 

 No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.