Årsakene till hårtap kan vare autoimmune sykdommer

Filed under: Okategoriserade — at 4:34 e m on onsdag, oktober 17, 2012

Autoimmune sykdommer rammer cirka to til tre prosent av vår befolkning, fordelt jevnt mellom menn og kvinner. Dette er en av årsakene til hårtap, og de første tegnene vil vanligvis være synlige når man når alderen ti til tjue år. Til å begynne med dannes gjerne en flekk på cirka 20 mm som er helt bar uten hårvekst eller vellushår. Alopecia areata behandling kan ha forskjellige virkninger, avhengig av hvor alvorlig problemet er i utgangspunktet; hvor mange flekker personen har eller hvor lenge personen har hatt problemet. Jo lengre tid de bare flekkene har vært der, jo vanskeligere er de å behandle. Det vil alltid være en risiko for at det kommer flere flekker eller at de som allerede har kommet vokser i størrelse og sprer seg over skallen.No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.